Detailní popis produktu
Ribolla Gialla Extra Dry je šumivé víno vyráběné v srdci oblasti Conegliano Valdobbiadene DOCG, v regionu Trentino Alto Adige, 50 km od Benátek, v provincii Treviso. Vinice jsou s respektem k přírodě obdělávány udržitelným způsobem, pečlivě kontrolují každý proces od pole až po sklep, aby nabízely produkt, který je synonymem dokonalosti. Bacio Della Luna Ribolla Gialla se vyrábí z odrůdy Glera, reprezentativní pro tento region a celosvětově uznávané pro svou výjimečnou kvalitu. Má zlatavou barvu se zelenými odlesky a jemnou perleťovou perleť. Chuť překvapí komplexním, svěžím a osvěžujícím buketem, který kombinuje ovocné tóny s rafinovanou mineralitou. Doporučuje se podávat při teplotě 8-10 stupňů Celsia, po celý den jak ve společnosti předkrmů, tak pokrmů z bílého masa či mořských plodů.